Евгений и Дарья

 

Спасибо большое за это счастье! За этот фильм в котором пойманы все те моменты и эмоции которые позволяют пережить этот день ещё раз ! Я безумна рада! Спасибо ещё раз, мы с мужем под большим впечатлением !
На все дальнейшие мероприятия ты наш )

 

Alina Nicolaescu


Despre film: Hei Marian) mulțumim frumos pt așa un video frumos, ai făcut o treabă extraordinară care a fost worth waiting for...suntem nu încântați dar super încâtați de munca ta, și de ceea ce a ieșit, nici nu m-am gândit ca am fi putut vreodată să arătăm așa frumoși în ipostaze de mire și mireasă...ne-ai făcut un dar pentru toata viața, și cu siguranță o sa te recomandăm tuturor care vor avea nevoie de serviciile tale...

 

Despre rezumat: da, iată numai ce l'am privit...eu pur și simplu sunt mută))) am rămas trăsnită din nou, ceea ce ma gândeam ca nu are cum pt ca am văzut toata nuntă, da uite ca iarăși ne'ai surprins...abia aștept sa merg acasă să mă uit cum se cade la el...dar din ce am reușit să absorb e pur și simplu minunat...BRAVO!!!

 

Natka Gandrabur

 

Mulțumesc mult Marian Croitoru! Amintiri redate într-un film extrem de frumos...ai prins cele mai minunate momente! Sunt mîndră și fericită că te-am cunoscut!!!
Succese mari în tot ce faci!!!

 

Familia Vulpe


Diana: Marian, îți mulțumim din tot sufletul pentru acest filmuleț minunat!!! Am trăit acum niște emoții deosebite, mulțumită ție! Tu faci lucrări deosebite!!! Mulțumim ffffoarte mult și mult succes ție în continuare!

Vasile: De fiecare data rămîn la aceleași cuvinte...!!! Sunt oameni care filmează dar sunt oameni cu dar de la dumnezeu asa ca tine! Merci din suflet! De fiecare data cînd te recomand cuiva sunt ferm convins ca acel om va ramâne satisfăcut la 100% ! Și îmi pare bine sa am așa prieteni lînga mine!

 

Familia Codreanu
 

Nadine: Мариан высший уровень
Какой же ты молодец
Мамы только на видео мало)))
Я там ревела капец))

Eugen: Cine o să lucreze pe viitor cu Marian Croitoru, să nu stea nici o secundă la îndoială de rezultatul final care se va primi.....va garantez că o să fie o lucrare pe nota 10 cu +! Succese și clienți cât mai buni pe viitor (Y)

 

Corina Mandarina


Salut Marian, eu tot nu mă pot satura de video ;)
Super, piesa ne place și felul cum l-ai montat ;) Oaspeților la fel le-au plăcut video-urile! :)
Îți mulțumim!!! 

 

Liusia Rotari

 

Maric, foarte frumos, așa cu gust,  taaaare tare ne-a plăcut la toți!! Mulțimii din suflet! Ești cel mai bun!!! 
Mama a început a plînge de emoții, ai redat tot ce a fost mai frumos. Mulțumim din suflet!!! Să-ți dea Domnul sănătate și la cât mai multe lucrări frumoase.

 

Liuba


Buna Marian, noi avem încă odată deosebita plăcere să îți mulțumim din suflet pentru efortul depus la realizarea filmului nostru, ai ales cele mai minunate clipe, ne-ai făcut din nou să zâmbim, să plângem și să retrăim încă odată acele momente. Îți mulțumesc pentru fluturașii din stomac și zâmbetul de pe față!

 

Adrei & Lilia


Salut Maric! M-am uitat toata ziua la video și nu mă satur să-l privesc!! Frumos, îi zis puțin! Îi extraordinar de frumos, peste fiecare minut intru sa ma uit...îl privesc și am așa niște emoții, ochii în lacrimi mi se fac!! Mulțumesc mult!

 

Andrei Glușco

 

Salut Marian!
Ieri m-am uitat la film de doua ori, foarte frumos, mi-a plăcut totul! Frumoase momente ai prins, frumoasa muzica, transferul de la o piesa la alta e făcut calitativ!

Super, mersi mult!

 

Familia Cazac

 

Salut, Marian!
Ne-a placut foarte mult video.S-a meritat fiecare clipa asteptata. Ai facut treaba buna!

Merci!

 

Cosciug Andrei & Ana

 

Salut Marian... Noi îți mulțumim din suflet pentru munca depusă, ai ales momente importante pentru noi de care o sa ne bucuram toată viața revazindu-le, toți cei care au reușit sa privească video îți trimit numai laude și la fel și noi.... Mulțumim mult pentru o amintire pentru toată viața :-)

 

Neli Covash

 

Buna Marian...:-)
Filmul e taaaaare super, îmi place foarte mult cum ai filmat și cum ai lucrat cu sunetul...:-)

 

Marcela Brodetchi


Eu abia acum l-am prins pe tata și emotiile care le are cînd vizionează, spune de la sine multe lucruri <3 Merci mult!!!

 

 

NIKITA & EKATERINA


Привет. Всё никак тебе не позвоним, то выходные, не хотим отвлекать тебя от работы)) а потом замотались, вспоминаем только поздно ночью...
В общем нам всё понравилось! Клёвое видео! Мы знали что оно будет хорошим!!!