MASTERCLASS MARIAN CROITORU #4

EDITAREA FILMULUI DE NUNTĂ

Salutare!
După cum am promis, continui să mă împart cu cunoștințele din domeniul videografiei de nuntă. La sfîrșitul lunii noiembrie voi fi la București și am pregătit pentru cei care își doresc să avanseze în editarea filmului de nuntă sau să învețe lucruri noi în videografie, un mastercalss de două zile. 

Vom discuta despre principiile de bază care ne permit să edităm, un film de nuntă non-cronologic, mai rapid și mai calitativ. Voi povesti despre cum eu incadrez materialul de la o nuntă clasică autohtonă într-un film de 30-50 minute și reușesc să obțin cele mai bune recenzii. Mai jos găsiți programul evenimentului, ne vedem la masterclass!

 • Pre-producția. Organizarea timingului și programului evenimentului. De ce este important să fii bine pregătit pentru eveniment!
   
 • Echipa. Repartizarea rolurilor. Colaborarea cu editorii video și audio. 
   
 • Producția, ziua nunții. Despre ce să filmăm și ce nu? Cum filmăm? Cînd filmăm?
   
 • Post-producția. Export. Workflow. Disciplina. Organizarea timpului personal. Import proiect. Backup. Timeline.
   
 • Editarea sunetului în Adobe Audition. ExemplE.
   
 • Editarea. Adobe Premiere. Hot keys. Pașii care ne simplifică lucrul. Greșelile de evitat.
   
 • Structura filmului non-cronologic. 
   
 • Mastering film. Finalizarea proiectului. Color correction & grading. LUT. Master export.
   
 • Analiza lucrarilor personale. Sfaturi utile.

FEEDBACK

Strungaru Ion

 

Întradevăr Marian, masterul a fost foarte la temă și binevenit. Mi-am dorit demult să particip la așa ceva și uite ca tu ai oferit această oportunitate. Iți mulțumim pentru organizare, întradevăr esti un maestru în domeniu.
Mult succes în continuare și multe nunți  :)

Volosciuc Green Sky

 

Bravo Marian Croitoru pentru Masterclass - 10+. Din primele secunde am stiut sunt la locul potrivit cu oamenii potriviți. Am obținut mai multă informație decît m-am așteptat. Dab Lado - Mulțumim și ție pentru că ne-ai luminat calea spre un SUNET cît mai calitativ. Ați fost la nivel băieți.

Simion Cearca 

 

Un workshop organizat bine, informatie utila si la tema. Multumesc Marian Croitoru pentru efortul depus si dorinta de a transmite ceva nou videografilor din MD.

Vergiliu Gorii 

 

Un Workshop adaptat cerintelor videografiei de nunta din RM. Informatii foarte utile cat pe partea Video atat si Audio. Felicitari Marian pentru primul Workshop petrecut cu succes.

LOCAȚIE / COST / PERIOADA

 

București - 200 €, 20-21 noiembrie, 15 locuri

Chișinău - 150 €, 27-28 noiembrie, 15 locuri